廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
bb頭泥
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
power
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
bb頭泥 15 年, 9 月前 評分: 0
bb頭泥很嚴重, 請問有乜辦法可處理??

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
何師奶
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
回复: bb頭泥 15 年, 9 月前 評分: 0
你試吓用olive oil同佢按摩個頭

已記錄 已記錄
小金魚
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
回复: bb頭泥 15 年, 9 月前 評分: 0
醫生話藥房的olive oil好多時混合左化學品,你最好去超市買意大利生產的初榨油, 之前醫生咁叫我, 叫我唔好藥房買, 因為藥房果啲好多化學物。

已記錄 已記錄
Katiemom
車站見習員
貼文: 8
graphgraph
回复: 回复: bb頭泥 15 年, 4 月前 評分: 0
係呀!我試過用在萬寧買嘅Olive Oil,阿B個頭皮立刻紅晒,我唔敢再用啦!乜百佳嗰啲Olive煮食油都得㗎?

已記錄 已記錄
sheung1126
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
回复: bb頭泥 15 年前 評分: 0
我用藥房買既,阿女個頭皮真係有D紅
之後我就冇用,等佢自己慢慢甩
而家已經甩晒

已記錄 已記錄
aliciang
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: bb頭泥 14 年, 8 月前 評分: 0
個fd教我,同阿b洗白白前,將oil倒落棉花度,"膚"個頭數分鐘,然後輕輕打圈卒,跟住過水洗頭仔沖涼,真係work!!! p.s: 但唔係一日就卒得晒,我個b都要二、三日先卒晒,要睇下個b多唔多頭泥。

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面